AKT-S inviterer deg til DELTAKELSE: BED-IN Fredag 21. - Lørdag 22. april 20.00-14.00. Diskusjon/Søvn/Refleksjon.

AKT-S er praktiserende performancekunstnere med base i Stavanger. En forening som jobber for å skape et forum for performancekunst. 21 april gjentar vi elementer fra en aksjon utført i 1969 av Yoko Ono og John Lennon. Paret oppholdt seg i en seng i to dager og inviterte publikum og presse til en intim diskusjon, handlingen ble kalt BED-IN. Hensikten er å vise til verdiene slike enkle aksjoner kan vekke.

Fredag-Lørdag I 18 timer vil AKT-S oppholde seg ved Tou Scene i et gjesterom (TAOH residens). Vi ønsker å diskutere hvilke handlinger som konstruktivt kan påvirke i den hverdagslige scenen og i en større politisk sammenheng? Vi inviterer til diskusjon, søvn, refleksjon og varm drikke. Ved å invitere mennesker vi ikke kjenner til å sove i samme rom ønsker vi at søvnen kan gi diskusjonen en intimitet og tidsperpsektiv som kanskje kan påvirke hvordan vi reflekterer over temaet når vi våkner opp dagen etter.

DU KAN DELTA I STAVANGER ELLER LAGE DIN EGEN BED IN DER DU ER:

Ønsker du å delta i Stavanger: Meld din interesse på mail, og du vil få en invitasjon med påfølgende informasjon. Ønsker du å delta der du er/worldwide: Arranger et felles tilholdsted, dekk til med madrasser, inviter mennesker som ønsker å rette fokus mot temaet ”Konstruktiv personlig handling versus politisk påvirkningskraft”. Ifør deg pysjamas med påskriften ”bed-in”, bruk tiden til å diskutere tema, sov på det og reflekter over en felles frokost. Har du innlegg til diskusjon før, under eller etter BED IN setter vi stor pris på om du sender en mail med ditt navn og noen tanker, eventuelt bilde til AKT-S:
akt-s@touscene.com

AKT-S er Susanne Christensen, Agnes Btffon, Anne Klovning, Anne-Marte Eidseth Rygh og Reidun Brakstad. Tilknyttet Tou Scene og TAOH residens. Vi samarbeider med lignende initiativ i andre regioner:Akt B,Bergen Rita Marhaug, Robert Alda og Kurt Johannessen. Akt-T Trondheim ved The Four , Akt-O, Oslo ved Verdensteatret. Følgende instanser er informert om vårt arbeid: NBK, IAPO, UKS, OCA og NIFCA. Kontakt: akt-s@touscene.com